Полицаите били такива-онакива. Много важно е да не слагаме всички под

...
Полицаите били такива-онакива. Много важно е да не слагаме всички под
Коментари Харесай

За пример! Полицай помогна на трудноподвижна жена в София СНИМКИ

Полицаите били такива-онакива. Много значимо е да не слагаме всички под един общ знаменател!

Полицай в София помогна на трудноподвижна стара жена да пресече улица в града. Това се е случило в регион " Люлин ". Стайко Георгиев популяризира фотоси от положителното дело в обществената мрежа Facebook.

Постъпката на униформения трогна стотици в мрежата. Хората " засипаха " служителя на реда с похвали и показаха вяра, че добротата към момента съществува.

Буквално за минути обявата на Стайко събра забележителен брой лайкове. Хората, коментиращи поста, се надяват останалите чиновници на реда да вземат образец от своя сътрудник.

" Браво! Все още има човечни хора ", написа Тодор Борисов.

" Има вяра! ", добави Илия Йоргов.

" Ще ми се да доминират постовете като този! ", коментира Илиян Андонов.

Друг консуматор на Facebook не се повлия от положителното дело на служителя на реда и разяснява, че полицейска патрулка е спряла в нарушаване - покрай пешеходната пътека.

" Купуват си закуска представителите на властта. Ако ние спрем на пешеходна, незабавно санкция! ", написа Елена М.

Любов Йовева изяснява, че " чиновник на Министерство на вътрешните работи може да спре където и както си изиска, стига задачата, за която стопира и действието, което прави да бъде директно обвързвано с публичната сигурност и обществената среда. В случая човекът помага на стара жена да пресече! Ако си купуваше цигари или кафе, щеше да бъде притивозаконно, само че в тази ситуация не е ".



Снимки: Стайко Георгиев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР